Tour de France creëert business voor Utrecht

Magazines | Utrecht Business Nr 1 - 2014 | Lees volledige uitgave online

Tour de France 2015 creëert business voor Utrecht

Na een zware beklimming is de top nu eindelijk bereikt: de Tour de France 2015 gaat in Utrecht van start. Beelden van de historische binnenstad, de Dom, het Utrecht Science Park en Leidsche Rijn zullen de hele wereld over gaan. Een enorme wielerkaravaan strijkt neer in de stad, honderden journalisten staan paraat en miljoenen bezoekers zullen de renners toejuichen.

Met bijna drie miljard tv-kijkers wordt de Tour de France een feest voor de hele stad, regio en natuurlijk de hele wereld. Niet alleen tijdens de Tourstart, maar met name ook in de aanloop daarnaartoe. Het Business Peloton Utrecht speelt daarin een belangrijke rol.

Over het Business

Peloton Utrecht

Het Business Peloton Utrecht (BPU) is een uniek zakelijk netwerk voor Utrechtse bedrijven en instellingen met een passie voor de wielersport. Momenteel zijn zo’n 65 organisaties aangesloten en dit aantal groeit gestaag. Het BPU is opgericht met de ambitie om de start van de Tour de France naar Utrecht te halen. Nu deze ambitie is gerealiseerd, focust het BPU zich in samenwerking met de gemeente Utrecht op het activiteitenprogramma in aanloop naar de Tourstart. Het BPU zet zich in om de goede initiatieven vanuit het bedrijfsleven te delen en te verbinden, elkaar te stimuleren en de krachten te bundelen. Op deze wijze kan het bedrijfsleven zichzelf optimaal profileren en ‘legacy’ creëren, waar we als bedrijfsleven en ook als stad nog jaren plezier van zullen hebben.

Sluit u zich ook aan?

Deelname aan het BPU kost slechts

€ 500,- (excl. BTW) per jaar en biedt vele voordelen. Via het BPU verneemt u uit eerste hand alle informatie over de Tour de France en zakelijke mogelijkheden die zich daarbij aandienen. Verder stelt het BPU u in de gelegenheid om kansen te creëren in aanloop naar de Tourstart. Daarnaast organiseren we een scala aan activiteiten, zoals de inspirerende wielercafés, een reis naar de Grand Départ 2014 in Yorkshire en deelname aan diverse wielertoertochten. n

BPU NIEUWS

Wilt u zich aanmelden of meer

informatie? Ga dan naar

www.businesspelotonutrecht.nl.

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement